Indignatii si agentii de politie cu man purse

Duminica, ora  6. Ploua si nu este nimeni la Teatrul National Bucuresti. In jurul teatrului sunt parcate doua camioane de jandarmi si alte cateva masini de politie.  Peste jumatate de ora, un grup mic, de 5, 6 persoane este inconjurat de 10 jandarmi in fata teatrului si fiecare persoana este legitimata. In urmatoarea ora, cateva persoane se alatura grupului initial. Toata lumea e legitimata iar numarul de jandarmi din jurul grupului continua sa creasca.

De pe margine trei barbati imbracati in civil, toti cu niste posete mici din piele (cred ca numele de man purse e potrivt pentru acel accesoriu) vorbesc intre ei sau cu jandarmii. Unul dintre ei filmeaza tot grupul cu o camera micuta, asa cum e si posetuta lui.

Tinerii vizati de jandarmi si de politistii in civil cu man purse fac parte dintr-o miscare declarata pasnica. Ei sunt un grup de cetateni indignati fata de conditiile politice, economice si sociale, care urmaresc sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa discute despre indignarea lor. Toti au fost legitimati si filmati. Desi cei stransi in fata TNB erau putini, eu cred ca cei mai multi dintre cei care traiesc in Romania sunt nemultumiti si mahniti din cauza coruptiei politicienilor si a lacomiei bancilor. Ce o sa faca politia – o sa ne filmeze pe toti si o sa puna poze cu noi intr-un catalog? Guvernul te vrea prost!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s