Al 8-lea târg de carte anarhist în Zagreb

Anarhisticki sajam knjiga (ASK), este un eveniment anarhist anual care urmăreşte să devină un proiect dezvoltat pe termen lung. Acesta are loc la Zagreb (Croaţia) în fiecare primăvară, ca o resursă locală pentru cărţi anarhiste şi libertare. De asemenea, ASK îşi propune să deschidă discuţii pe subiecte care sunt importante pentru mişcarea anarhistă, sau pentru comunitatea locală. Ideea pentru un astfel de târg de carte nu este nouă, ci se bazează pe experienţa pozitivă a altor târguri de carte anarhiste.

În multe situaţii diferite, aceste târguri de carte s-au dovedit a fi evenimente importante şi locuri de întâlnire atât la nivel local şi internaţional. Din acest motiv ASK are nevoie de ajutorul vostru, sprijiniţi acest eveniment prin solidaritate şi participare!

Dacă nu puteţi vizita târgul de carte, puteţi lua în considerare trimiterea unor publicaţii gratuite, postere şi alte materiale. De asemenea, puteţi lua în considerare trimiterea cărţilor şi  publicaţiilor pentru vânzare; ASK va organiza standuri pentru toţi cei care doresc să prezinte munca lor la târgul de carte.

Contactul pentru detalii, trimiterea materialor etc.

anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com şi ask-zagreb@net.hr.

sursa /mai multe informaţii : http://www.ask-zagreb.org/engleski.htm