CGT, CNT și S.O convoacă zile de moblilizare din 29 mai până în 15 iunie

Declaraţia comună a sindicatelor anarhiste CGT, CNT şi S.O

Pentru a continua lupta pentru drepturile noastre, convocăm diferite zile de mobilizări, începând cu 29 mai și până pe 15 iunie.

În aceasta lună de mai se împlinește un an de la mișcarea populară care a reușit să facă auzită în stradă indignarea tuturor; în diverse locuri  din lume, de la Primăvara Arabă, trecând la Puerta del Sol și ajungând la Occupy Wall Street. Explozia populară a indignării din 15 mai 2011 s-a concentrat în diferite Adunări Populare și Cartiere, Grupuri de Muncă și o rețea extinsă de comunicare, mobilizare și acțiune, care unește toate luptele comune ce afectează toată populația și care, prin această rețea organică, se înfruntă  în mod colectiv. Acest fapt ne face conștienți că nu suntem singuri și că, uniți în acțiune, putem schimba lucrurile.

CGT, CNT ș Solidaridade Obrera sprijină cu toate mijloacele mișcările convocate pe 12M-15M Global, făcând un apel clasei muncitoare să iasă în stradă în piețe și să participe activ la toate acțiunile organizate în aceste zile. Ca organizații sindicale, ne identificăm cu sloganurile pe care această mișcare le lansează în stradă:

“Nici un euro în plus pentru a salva băncile; Educație și sănătate publică și de calitate; Nu precarității și Reformei Muncii; Pentru o locuință demnă“.

Pentru a continua lupta pentru drepturile noastre, convocăm diferite zile de mobilizare, între 29 mai și 15 iunie. Organizațiile sindicale CGT, CNT și SO, după succesul Grevei Generale din 29 martie și verificând că atitudinea guvernelor statale și autonome nu s-au schimbat în ce privește Reforma Muncii, tăierilor și Pactului Social, considerăm că e absolut necesar ca clasa muncitoare și în special cei ce se află defavorizați, să continue imediat cu mobilizărle care sunt necesare pentru a sfârși cu eliminarea drepturilor la care este supusă totalitatea cetățenilor.

Între 29M și 15J vom realiza mitinguri, manifestații, ateliere de lucru, greve, zile de luptă și toate acele acțiuni care ne permit să denunțăm abuzurile la care suntem supuși, mergând spre o nouă Grevă Generală care să reușească să pună capăt tăierilor imense, abrogarea Reformei Muncii și restaurarea drepturilor noastre.

CNT – Confederación Nacional del Trabajo

CGT – Confederación General del Trabajo

SO – Solidaridad Obrera

http://www.cnt.es