Al 9-lea Târg de Carte Anarhist – Zagreb

Untitled3Al 9-lea Târg de Carte Anarhist va avea loc pe 5 aprilie 2013 în Zagreb.

Acesta este un eveniment anarhist anual ce tinde să devină un proiect în curs de dezvoltare pe termen lung. Primele opt târguri de carte au decurs bine şi sperăm să adunăm cât mai mulţi oameni în fiecare an ca participanţi, editori, grupuri, proiecte – oricine e interesat de ceea ce poate oferi târgul. Pentru partea de dezbateri, totul e deschis, astfel încât toate sugestiile, ideiile etc. sunt binevenite, precum şi textele care vi se par interesante pentru o dezbatere viitoare.

Târgul are loc în fiecare primăvară în Zagreb ca o resursă locală pentru cărţi anarhiste şi libertare şi pentru alte publicaţii. De asemenea, ne propunem să deschidem dezbateri pe subiecte care sunt importante pentru mişcărea anarhistă sau pentru comunitatea locală.

Ideia unui astfel de târg nu e o noutate, dar se bazează pe experienţa pozitivă a altor târguri anarhiste. În multe situaţii diferite, aceastea s-au dovedit a fi evenimente importante şi locuri de întâlnire atât la nivel local, cât şi la nivel internaţional. De aceea avem nevoie de ajutorul vostru – veniţi şi sprijiniţi prin solidaritate şi participare!

Dacă nu puteţi veni la târgul de carte, poate puteţi considera trimiterea unor publicaţii gratuite, postere şi alte materiale. De asemenea, puteţi trimite cărţi şi alte publicaţii spre vânzare, vom organiza standuri pentru toţi cei ce nu pot veni, dar care doresc să-şi prezinte  munca la târg. Contactaţi-ne pentru detalii, adresa unde se pot trimite materiale, sugestii etc. la: anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com

Participare

Pentru a ne ajuta să organizăm târgul şi a termina programul în timp eficient, avem nevoie să confirmaţi participarea cât mai curând. Adresa noastră de e-mail este: ask-zagreb@net.hr.

Luaţi legătura cu noi pentru a ne spune în ce fel doriţi să participaţi. Menţionăm câteva întrebari, orice alt detaliu e binevenit. De asemenea, să ne spuneţi dacă aveţi nevoie de cazare. Există câteva alternative, dar avem nevoie de toate informaţiile cât mai curând.

Anumite informaţii de care avem nevoie:

1. Întrebări pentru toţi oaspeţii ce vin din afara Zagrebului:

–          În ce fel veţi participa?

–          Doriţi să faceţi o prezentare, un workshop sau dezbatere la târg?

–          Aveţi nevoie de ajutor pentru cazare (locurile gratuite sunt limitate)

2. Dacă doriţi un stand:

–          Care e dimensiunea standului?

–          Aveţi nevoie de ajutor la stand?

–          Puteţi ajuta la costurile târgului? ( nu e o condiţie pentru a avea un stand, acestea sunt gratuite)

–          Avem nevoie de informaţii generale ( contact, ce cărţi/edituri distribuiţi).

Puteţi descărca posterul târgului aici: http://www.ask-zagreb.org/anarchist-bookfair-zagreb-2013.pdf

Programul târgului se găseşte aici, dar e incomplet, îl vom reînoi cât vom avea mai multe detalii:  http://www.ask-zagreb.org/program2013engleski.htm

Pentru mai multe informaţii:
web: www.ask-zagreb.org
e-mail: anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com