Al 11-lea Târg de Carte Anarhist din Balcani

Cel de-al 11-lea Târg de Carte Anarhist din Balcani se va desfășura, între 7 și 9 Aprilie 2017 la Centrul Cultural Autonom Medika, aflat pe strada Pierottijeva, numărul 11, Zagreb, Croația.

targul-de-carte-anarhist-din-balcani-1

Acest târg de carte este un eveniment anarhist organizat anual  în diferite locații din Balcani. Primul a avul loc în  Ljubljana în 2003. De atunci, s-a organizat aproape în fiecare an: Zagreb (2005), Sofia (2008), Salonic (2009), Zrenjanin (2010), Skopje (2011), Ljubljana (2013), Mostar (2014), Zadar (2015) și în Ioannina (2016). Participarea la târg este deschisă tuturor grupurilor anarhiste, editurilor, inițiativelor, etc. de pretutindeni. Așadar, nu ezitați să vă aduceți standul sau, pur și simplu, să vizitați târgul și să participați la discuții.

 

Ca de obicei, apreciem orice sugestii sau idei. De asemenea, oricine poate propune și organiza discuții, trebuie doar să intrați în contact cu noi. Ideea unui astfel de târg nu e o noutate, a pornit de la experiențele pozitive avute în alte târguri anarhiste. Acestea s-au dovedit a fi evenimente importante și locuri de întâlnire, atât pe plan local cât și pe plan internațional. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru –  susțineți acest eveniment prin solidaritate și participare!

 

Apreciem foarte mult și organizările de evenimente în beneficiul celui de-al 11-lea  Târg de carte anarhist din Balcani.  Sumele strânse vor fi folosite pentru acoperirea unor mici costuri avute cu târgul și pentru costurile de transport al tovarășilor/tovarășelor.

Dacă nu puteți participa în cadrul târgului, ne puteți trimite publicații, postere și alte materiale pe care să le putem distribui gratuit. De asemenea, vom organiza un spațiu și pentru cărți și publicații spre vânzare pentru toți cei care vor să fie reprezentați la târg. Pentru detalii ne puteți contacta la : anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com

Sursa: www.anarchistnews.org